Laulavat tyylit

Siellä on niin monia erityyppisiä laulamistapoja ja tyylilajeja. Vuosisatojen ajan monilla eri kulttuureilla ympäri maailmaa keksittiin omat asteikot ja moodinsa, ja esiintyi erilaisia ​​musiikkityyppejä.
Nämä tyylit tai musiikin lajityypit ovat yhtä monipuolisia ja monimuotoisia kuin itse kulttuurit. Jokaisella lajityypillä on omat erityispiirteensä, jotka tekevät siitä eron muista, ja jokainen tyylilaulaja asettaa laulajille ainutlaatuisia haasteita.

haasteita.

 

Jos musiikki on ruokaa, niin pop on karkkia. Se on hauskaa ja romanttista, mutta ei liian tunteellista. Kun tanssi ja rytmi ovat sydämessään, popmusiikki on hallinnut paljon amerikkalaista musiikkia viimeisten 30 vuoden aikana, ja monet laulajat ovat tulleet ja menneet.
Useita pop-laulajia on kuitenkin pidetty kaikkien aikojen suurimpana viihdyttäjinä, mukaan lukien Whitney Houston, Madonna, Prince ja ”Pop of King” Michael Jackson.
Vinkkejä ja lauluharjoituksia poplaulajille
• Opi hallitsemaan vibratoasi ilman jännitystä.
• Kokeile eri lauluäänillä, kuten lyhyillä, poppivilla ja pikajuoksulla.
• Keskity lavalla liikkumisen parantamiseen ja ota tarvittaessa tanssitunteja.

Rock

Saatat olla yllättynyt kuullessasi, että rock on bluesin lapsenlapset. Sen jälkeen kun musiikista tuli raskaampaa ja tanssi-rytmisempää, musiikki alkoi ”rokkaa” – ja rock and roll syntyi!

musiikki alkoi
Se kasvoi entistä karkeammaksi ja edgeeemmäksi, ja nyt, rock-lauluäänet ovat yhtä monimuotoisia kuin muissa genreissä. Nykyään rock-laulajissa on yhtä erilaisia ​​ääniä kuin Adam Lambert, Tom Araya Slayerista, James Hetfield Metallicasta ja Bono U2: sta.

Mutta sen karkeamman ja söpömämmän osan rockista on oltava ainakin tietyllä tavalla rock-äänen määrittelevä ominaisuus. Muuten se voi sekoittaa aikuisen nykyäänen tai pop-äänen.
Vinkkejä ja lauluharjoituksia rock-laulajille

  • Kokeile erilaisia ​​laululaitteita, kuten pieni urheilu tai laulukappale kappalekappaleiden lopussa, mutta älä liioittele.
  • Saa mukavan laulamisen valtavan määrän dynamiikkaa, kuiskauksista (joita käytetään säästeliäästi äänesi terveyteen) terveisiin, tuettuihin huutamisiin.
  • Älä pelkää omaa vibratoasi.

Kurkkulaulu

Kurkkulaulu on Keski-Aasiasta kotoisin oleva omaperäinen laulutapa jossa ääni, jota voi kuvailla mörinäksi, muodostetaan kurkussa. Tekniikka tunnetaan myös nimellä höömei, ja sen ydinalueita ovat Tuva Venäjällä sekä Länsi-Mongolia.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *